Astrolog

Charline H-Chevilly

     Horoskop

 

 

Hvorfor vælge mig?

 

 

Det, som jeg synes er det vigtigste i tolkningen af dit horoskop, er det psykologiske og udviklingsorienterede. De mønstre og begrænsninger, som vi lever med hver dag, er jo vigtige at ændre og acceptere i vores underbevidsthed, fordi det påvirker cellerne i vores krop.

 

Først når vi tænker positivt og er i balance, vil omgivelserne ligeledes være positive, fordi det indvendige altid spejler det udvendige.

Det hele er energier, og alt materie er dualistisk, hvilket vil sige, at hvis vi ikke er i balance, vil vi enten overdrive eller passivisere. Det hele er synkroniseret, og vi møder det, vi selv indeholder. Det kaldes med et fint ord for projektion.

 

Hvis du f.eks er bange for noget, og passiviserer det "at sige din ærlige mening", vil du møde dominerende mennesker, som vil gøre dig ked af det, såret eller vred.

 

Vi har heldigvis indflydelse på vores eget liv, idet vi har vores egen frie vilje, til at ændre de uhensigtsmæssige mønstre, der er forbundet til vores karma.

 

                    

                   

 

 

 

 

 

 

 

 

Der foregår en intens fokusering på os selv, som  er resultatet af en lang åndelig kamp. Det har medført indestængte kræfter, som er hobet op i personligheden (underbevidstheden)  som må finde deres endelige frigørelse og balance. Sammen må vi finde en måde, hvorpå vi kan opløse den personlige anspændelse som begrænser vores væren.